18.6.15

«Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει ρήξη»...


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, δήλωσε αντίθετος στη ρήξη με τους δανειστές, αλλά και στην υποταγή στα παράλογα αιτήματα τους και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα διαπραγμάτευσης.
Μιλώντας στο...
ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Βίτσας ευθυγραμμίστηκε με τη χθεσινή δήλωση του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος ζήτησε «πάγωμα» των χρεών της Ελλάδας προς τους δανειστές για ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει η κυβέρνηση να «μαζέψει» τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας.

«Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει ρήξη. Εγώ είμαι με τον Γλέζο σε αυτό, το είπε πολύ καλά ότι δεν θέλουμε ούτε ρήξη ούτε υποταγή και θέλουμε μία δημοκρατική Ευρώπη και μια Ευρώπη της συνοχής και της οικονομικής και της πολιτικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις σημερινές δηλώσεις Τσακαλώτου, στις οποίες γίνεται λόγος για δημοψήφισμα, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, απάντησε ότι έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση.
«Συμφωνώ με τον Ευκλείδη στο μεγαλύτερο κομμάτι και δουλεύουμε -και ο Ευκλείδης πρώτος από όλους μαζί με τους Αλέξη Τσίπρα, Γιάνη Βαρουφάκη, Γιάννη Δραγασάκη κ.λπ να μην λέμε όλο το υπουργικό συμβούλιο- για να βρεθεί λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: