24.6.15

Παπαδημούλης: «Δεν έχει "κλειδώσει" η συμφωνία»...

Παπαδημούλης: «Δεν έχει "κλειδώσει" η συμφωνία»Η συμφωνία της Αθήνας με τους θεσμούς δεν έχει «κλειδώσει» εκτιμάει σε ανάρτησή του στο...
twitter νωρίς σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η συμφωνία δεν έχει "κλειδώσει". Συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητική σταθερότητα και αναπτυξιακό σχέδιο, είναι τα "κλειδιά" για έξοδο από την κρίση», έγραψε χαρακτηριστικά. Χθες μιλώντας στην ΕΡΤ είχε τονίσει: «Θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει συμφωνία και -κατά τη γνώμη μου- μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υπάρξει, να οριστικοποιηθεί το περιεχόμενο της συμφωνίας, να ανακοινωθεί και να αξιολογηθεί».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε μια εμπειρία τι έφερε στην Ελλάδα πέντε χρόνια το μνημόνιο με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και θα κληθούμε να το συγκρίνουμε με το τι θα φέρει σε ρυθμούς ανάπτυξης, επίπτωση στην ανεργία, αλλαγές στη φορολογία η κυβέρνηση».

Κατά τη χθεσινή ημέρα, σειρά υπουργών εξέφραζαν την αισιοδοξία τους, πάντως, ότι η επικείμενη συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ελληνική πρόταση και η καταρχήν θετική αποδοχή της από τους δανειστές της χώρας εκδηλώθηκαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ...
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: