17.6.15

Τα «Μπακαρά» της Βίκυς και ο «ψεύτης» Ζήγρας...

leontopoullou
Σε λίγο η απόφαση για τη Σταμάτη...
Κατηγορώ κατά του πρώην συζύγου της, Νίκου Ζήγρα, αμφισβητώντας ακόμα και την αξιοπιστία του, εξαπέλυσε η Σόνια Λεοντοπούλου καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη, σε...
δεύτερο βαθμό, για τις «χρυσές μίζες» από τα εξοπλιστικά με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
 «Η περιόδος που έζησα με τον Νίκο Ζήγρα ήταν η πιο μελανή της ζωής μου. Όπως οι Γερμανοί με τον Χίτλερ έχουν το μαύρο στίγμα, έτσι ένιωθα και γω που ήμουν μαζί του», ανέφερε στο δικαστήριο η μάρτυρας και ενώ από τη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου απουσίαζε ο Νίκος Ζήγρας.

Στην κατάθεσή της η μάρτυρας, επανέλαβε όσα είχε καταθέσει και στο πρωτοβάθμιο δικαστηρίο, χαρακτηρίζοντας τον Ν. Ζήγρα ...τσιγκούνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε μια τσιγκουνιά πολύ παράξενη, όσο ήμασταν μαζί κάναμε δυο ταξίδια, τα υπόλοιπα ταξίδια του ήταν Βιέννη, Σάλτσουμπουργκ, κ.ά μόνος του. Στο σπίτι που μέναμε μαζί δεν είχαμε για έξι μήνες ούτε κουρτίνες, ούτε μαχαιροπίρουνα. Έμαθα ότι διακινούσε εκατομμύρια από τους δυο εισαγγελείς που τον ανέκριναν. Ένιωσα ότι ζούσα σε ένα ψέμα».

Η μάρτυρας τόνισε ότι ο Ν. Ζήγρας λειτουργούσε ως «η ασπίδα προστασίας του Άκη Τσοχατζόπουλου» για να προσθέσει: «Αισθανόμουν ότι είχε εκπαιδευτεί για να προστατεύει ένα υψηλό πρόσωπο. Από τον κ. Ζήγρα γνώρισα οκτώ ανθρώπους και οι οκτώ, ή είναι η φυλακή, ή είναι κατηγορούμενοι. Η μόνη που είμαι εκτός είμαι εγώ...«.

Η κυρια Λεοντοπούλου ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν περιμένε ποτέ ο Ν. Ζήγρας να μιλήσει εις βάρος του Α. Τσοχατζόπουλου, ενώ μιλώντας για τη ζωή της Βικυς Σταμάτη και του πρώην υπουργού, τη χαρακτήρισε πλουσιοπάροχη. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά πως ο Ν. Ζήγρας είχε νοικιάσει ένα τζετ στο όνομά του, προκειμένου το ζεύγος Τσοχατζόπουλου να μεταβεί στη Σαρδηνία για διακοπές.

Αναφερόμενη σε ένα ταξίδι είπε:
«Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στη Βιέννη και εκεί είχαν κάτι ποτήρια που στέκονται πλαγίως. Εγώ είπα ότι με εκνευρίζουν. Τότε, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε ''Βίκυ μου έχουμε και μεις τέτοια''. Και τότε εκείνη του απάντησε: ''Μα αγάπη μου τα δικά μας είναι Μπακαρά...''».

Η κυρια Λεοντοπούλου συνέχισε λέγοντας για τη Βίκυ Σταμάτη, πως, «είχε χαστουκίσει μια Φιλιππινέζα υπηρέτρια της» την οποία - όπως είπε- η ίδια είχε κρύψει στο σπίτι της.  «Της είχε πάρει και το διαβατήριο» είπε.

Μιλώντας για την πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκουντρούν Μολντενάουερ, η κυρία Λεοντάπουλου ανάφερε πως «ήταν πολύ αγαπητή, άψογη», ενώ η Αρετή Τσοχατζόπουλου είπε πως ήταν ένα «αξιόλογο και ιδιαίτερο άτομο».

Στο τέλος της κατάθεσης της  Λεοντοπούλου επικράτησε ένταση με τη Βίκυ Σταμάτη όταν η πρώην σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της μάρτυρος.

Σε λίγη ώρα το δικαστήριο θα αποφασίσει για την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: