6.6.15

Δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με την Ελλάδα ...

Πρόεδρος  Γερμανών Εργοδοτών: Δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με την Ελλάδα
Έκκληση στη γερμανική πολιτική ηγεσία να επιδείξει μεγαλύτερη υπομονή έναντι της Ελλάδας, απευθύνει ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανών Εργοδοτών (BDA) Ινγκο Κράμερ.  
 Η...
συνέντευξή του δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Passauer Neue Presse και σε αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ελληνικό ζήτημα για το οποίο προειδοποιεί ότι δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό
. Ο κος Κράμερ σημειώνει επίσης πως η Ελλάδα μπορεί να κρίνει το μέλλον του ίδιου του ευρώ και εκθέτει τους προβληματισμούς του για τα επόμενα δέκα χρόνια. «Η υπόθεση της Ελλάδας δεν έχει μόνο οικονομική. Εχει και πολιτική διάσταση. Περιμένω ότι μαζί η Ελλάδα και η Ευρώπη θα ανταποκριθούν σ΄ αυτήν την πρόκληση και να εργαστούν από κοινού για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ» τονίζει ο κ. Κράμερ.
 «Σε αντίθετη περίπτωση» προειδοποιεί με νόημα ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανών Εργοδοτών «όλοι θα αναρωτιούνται σε δέκα χρόνια, γιατί δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε το κοινό μας νόμισμα».
 Ο κ. Κράμερ σημειώνει ότι «αν οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και σε μείωση των όποιων συγκριτικά υψηλότερων κοινωνικών παροχών έχουν σε σύγκριση με πολλές δανείστριες χώρες, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί μαζί τους».

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: