18.6.15

Της φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ...

...για τους απλήρωτους εργαζόμενους της...
Το «ντου» των εργαζομένων της Νέας Δημοκρατίας, στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του κόμματος, υπογράμμισε το πρόβλημα που… χρονίζει.

Με αφορμή την χθεσινή κινητοποίηση των εργαζομένων, που δείχνει ότι...
το ποτήρι ξεχείλισε, «κύκλοι» της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν ότι «θύματα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που κήρυξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι και οι εργαζόμενοι των κομμάτων»!!!

Οι εν λόγω «κύκλοι» σημειώνουν μάλιστα πως «Ενώ, ήδη, βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς, δεν έχει δοθεί στα κόμματα η προβλεπόμενη τμηματική επιχορήγηση. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι και η καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων στη ΝΔ. Απόλυτα υπεύθυνα είναι τα κόμματα της συγκυβέρνησης.»

Το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς για τους κύκλους που έχρισαν υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, το συγκεκριμένο πρόβλημα με την πληρωμή των εργαζομένων, υπήρχε πολύ πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι εργαζόμενοι απειλούσαν με κατάληψη στις 11-11-2014

Βέβαια, αν υπάρχει διάθεση, υπάρχει και… εξήγηση. Οπότε γιατί να μην ευθύνεται για την απληρωσιά του 2014 και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, που τότε βρισκόταν στην αντιπολίτευση;

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: