22.6.15

Είμαστε πιο κοντά στις θέσεις των δανειστών...

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
...λέει ο Μητρόπουλος...
 Τα -θετικά- μηνύματα που έρχονται από την Κομισιόν, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, λέγοντας πως, «οτι  πάμε καλά σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά στις θέσεις των δανειστών».

«Από την πλευρά τους αυτό σημαίνει ότι...
μετακινούμαστε εμείς στις προτάσεις των δανειστών και φαίνεται αυτό θα τους ικανοποιήσει», πρόσθεσε στην εκπομπή του Παπαδάκη.

Σε ότι αφορά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση και συγκεκριμένα στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ο Μητρόπουλος έκανε λόγο για έμμεση μείωση συντάξεων.

«Πρόκειται για μέτρα», συνέχισε «που είναι στην κατεύθυνση του ίδιου προγράμματος που επεβλήθη στη χώρα». «Δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες της ρήξης, ο έντιμος συμβιβασμός είναι ο στόχος», συμπλήρωσε.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει ότι έχει εκλεγεί για να διαγράψει χρέος, για να καταργήσει το μνημόνιο, για να πάρει πακέτο επανεκκίνησης και για να μεταφέρει την άποψη του λαού ότι το μνημόνιο που παρουσιάστηκε ως θεραπεία αποδείχθηκε μέχρι τώρα η απόλυτη καταστροφή» συνέχισε.

«Το επικίνδυνο είναι, κι εκεί θα δώσει μάχη ο Πρωθυπουργός, να μην του μετακυλήσουν οι εταίροι την ιδιοκτησία του παλιού μνημονίου» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: