26.6.15

"Φέρε τον Στουρνάρα χειροπόδαρα δεμένο στη Βουλή"...


 Ο Βαγγέλης ειρωνεύεται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για χάρη του Στουρνάρα.
Εναντίον της, φυσικά, κι ο Γρηγοράκος...
«Πλακώθηκαν» στη Βουλή για τα... «μάτια» του Γιάννη Στουρνάρα, παρόλο που ήταν γνωστό το γεγονός ότι...
ο προεδρος της ΤτΕ δεν θα εμφανιζόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την έκθεση νομισματικής πολιτικής, που του επεστράφη πίσω «ως απαράδεκτη» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η μη παρουσία του κεντρικού τραπεζίτη «προκάλεσε» την δικαιολογημένη οργή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε λόγο για βίαιη προσαγωγή του στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί στη Βουλή.


Τα όσα υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής έφεραν αρχικά την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ,Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος της φώναξε ότι «κατηγορείτε τον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον Πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος. "Έχετε καταντήσει την Ελληνική Βουλή δικαστήριο», είπε και πρόσθεσε ότι «να ανησυχείτε, έχετε καταντήσει τη Βουλή προσωπικό σας φέουδο».


Με μπόλικη δόση ειρωνίας απευθύνθηκε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης λέγοντας πως «εγώ συμφωνώ μαζί σας, κυρία πρόεδρε. Είναι δυνατόν σε αυτή την κρίσιμη φάση που αγωνιούν οι Έλληνες και η Ευρώπη να ντροπιάζει εμάς, την Επιτροπή και την πρόεδρο της Βουλής; Όχι μόνο βίαιη προσαγωγή, αλλά να τον φέρετε χειροπόδαρα και από πίσω ο φρούραρχος της Βουλής να τον μαστιγώνει».     


Στην αρχή της συνεδρίασης η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «θεωρώ προκλητική την στάση του Στουρνάρα και προκλητικό το γεγονός ότι εως σήμερα δεν έχει προσέλθει στη Βουλή κατά τον προσήκοντα τρόπο. Προκλητικό ότι αρνείται μετερχόμενος προσχήματα και ιδιαιτέρως προβληματικό ότι εχει επιχειρήσει ευθεία παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό παρέμβαση υπονομευτική και όχι υποστηρικτική της κυβερνητικής πολιτικής όπως υπαγορεύει το καταστατικό της ΤτΕ».   


πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: