6.6.15

Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών...

«Κανείς δεν μπορεί να πάρει πάνω του μια απρόβλεπτη ρήξη».
Υπουργός Υγείας προς Βορίδη: Φοβάμαι ότι βρίσκεστε σε φοβερή αμηχανία.
Κόντρα στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Έχω την ισχυρή και τεκμηριωμένη άποψη ότι
τα πράγματα θα οδηγηθούν σε συμφωνία», δηλωσε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής μιλώντας στο πρωινό του Mega, σημειώνοντας ότι «κανείς από τους διαπραγματευτές δεν...
μπορεί να πάρει επάνω του μια ρήξη απρόβλεπτη που δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς εύκολα τις συνέπειές της» και πως «αν συμβεί κάτι η ευθύνη θα είναι στην Ευρώπη».

Ο ίδιος επισήμανε ότι «το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό, είναι και ευρωπαϊκό και κυρίως εισέρχεται σε κρίσιμα σημεία που οι επιλογές δεν είναι εύκολες κυρίως από την πλευρά της Ελλάδας».


Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής απέρριψε το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν εκλογές.


Κόντρα με Βορίδη

Τα "αίματα άναψαν" όταν στην κουβέντα μπήκε και ο Βορίδης της ΝΔ. 
Ο  Κουρουμπλής κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας για τον προϋπολογισμό, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά:

« Δύο δυνατότητες έχετε. Πρώτον, αύριο το πρωί τροποποιείτε τον προϋπολογισμό αν δεν σας αρέσει. Δεύτερον, οφείλετε να εξηγήσετε πως κριτικάρατε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι υποχρηματοδοτεί τα νοσοκομεία».

« Φοβάμαι ότι βρίσκεστε σε φοβερή αμηχανία. Τα 400 εκατ. ευρώ που δώσατε αφορούσαν τον προϋπολογισμό ή τα ληξιπρόθεσμα;», είπε ο υπουργός Υγείας. Και συνέχισε:


«Την επόμενη εβδομάδα στη βουλή έρχεται μία διάταξη να πληρωθούν ληξιπρόθεσμα. Θα πληρώσω την περίοδο του κ. Βορίδη. Όταν μιλάμε κ. Βορίδη θα είστε καλύτερα διαβασμένος. Ή τα λέτε σκοπίμως ή δεν είστε διαβασμένος.»...
Δείτε το Βιντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: