15.6.15

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας δεν είναι Ζαν ντ' Αρκ να ακούει φωνές...

Φ. Γεννηματά, Ευ. Βενιζέλος, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Αν. Λοβέρδος
Nεα μέρα για το ΠΑΣΟΚ, με "καρφιά" κατά της κυβέρνησης...
 Στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά που συναντήθηκε τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και με τους συνυποψηφίους της, Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Λίγο πριν...

αναλάβει τα ηνία του Κινήματος η Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις διαπραγματεύσεις.

«Φάνηκαν τα ψέμματα και οι μύθοι του χαμένου πενταμήνου και οι κούφιες δημαγωγίες της κυβέρνησης» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της παράδοσης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ στη Φώφη Γεννηματά, στη Χαριλάου Τρικούπη.


Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σκόπιμα ροκάνισε, όπως είπε, τον χρόνο εις βάρος της χώρας, μένοντας με το μοναδικό επιχείρημα της αυτοκτονίας της, που δεν οδηγεί στην προστασία των συμφερόντων της. «Ελπίζω να συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάτι υπόψιν του. Φαντάζομαι ότι ενεργεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Δεν είναι μία νέα Ζαν ντ' Άρκ που ακούει φωνές, είναι Έλληνας πρωθυπουργός» τόνισε.


Η Φώφη Γεννηματά με τη σειρά της, επεσήμανε την ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. «Η διαπραγμάτευση είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τον πρωθυπουργό κι ένα κόμμα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι είναι ώρα ευθύνης και ομοψυχίας, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να συγκροτηθεί εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, όπως έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ από το 2012.


Τηλεφωνική επικοινωνία με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά προκειμένου να τη συγχαρούν για την εκλογή της είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.


Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την κάλεσε να την ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: