4.6.15

"Απορρίπτεται ως βάση συζήτησης...

«Απορρίπτεται ως βάση συζήτησης» η πεντασέλιδη πρόταση των δανειστών
...η πεντασέλιδη πρόταση των δανειστών
-Η Ελλάδα θα καταστήσει σαφή την πλήρη αντίθεση της" λένε κυβερνητικές πηγές...
Ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας για την ελληνική πρόταση και τις εξελίξεις γύρω από...
τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι αυτό το οποίο επιδιώκει με την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση η κυβέρνηση η οποία θα γίνει αύριο στη Βουλή με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή στην αυριανή συζήτηση η κυβέρνηση θα καλέσει και τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν πάνω στις εξελίξεις και στην πρόταση. 

Η ίδια κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι το κείμενο των πέντε σελίδων που παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες είναι ένα κείμενο το οποίο απορρίπτεται ως βάση συζήτησης με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα το σημείο που αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα. Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα λάβει απόφαση αν και πότε θα υπάρξει κείμενο από την ελληνική πλευρά στην πεντασέλιδη αυτή πρόταση. 

Κυβερνητική πηγή σημείωνε ότι θα υπάρξουν διαβουλεύσεις στο επόμενο διάστημα προκειμένου η κυβέρνηση να καταστήσει σαφή την πλήρη αντίθεσή της στο κείμενο αυτό. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν διάφορες επικοινωνίες του πρωθυπουργού για το θέμα αυτό, ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Γιούνκερ κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποιο φιξαρισμένο ραντεβού...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: