4.6.15

Η εφημερίδα Αγγελιοφόρος υπέβαλε μήνυση στους απλήρωτους εργαζομένους!...

Η εφημερίδα Αγγελιοφόρος υπέβαλε μήνυση στους απλήρωτους εργαζομένους!
Μηνύσεις εναντίον των εργαζομένων που διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους κατέθεσε η διοίκηση της ΕΒΕ ΑΕ, που...
εκδίδει μεταξύ άλλων και τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής»! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι της εφημερίδας μένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες.

Μάλιστα, πριν από ένα μήνα περίπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας, Βασίλειος Μπακατσέλος, συνελήφθη για δεύτερη φορά μετά από μήνυση τεσσάρων εργαζομένων στην εφημερίδα, για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους μετά από τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων τόσων μηνών είχαν προχωρήσει στη διεκδίκησή τους με ένδικα μέσα και σε αυτούς απεστάλη η μήνυση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ: «Η τακτική που υιοθέτησε ο Β. Μπακατσέλος αποτελεί προσπάθεια τρομοκράτησης» και καλύτερο θα ήταν «να αναλωθεί στην προσπάθεια αποπληρωμής των δεδουλευμένων πολλών μηνών».



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ

Με μηνύσεις απαντά η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» στις ενέργειες εργαζομένων που διεκδίκησαν δεδουλευμένα τα οποία τους οφείλει η επιχείρηση. Η τακτική που υιοθέτησε ο Β. Μπακατσέλος αποτελεί προσπάθεια τρομοκράτησης: εργαζόμενοι τους οποίους κρατάει απλήρωτους βρίσκονται διωκόμενοι με στόχο να πάψουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Η ΕΒΕ ΑΕ ας αναλογιστεί την ευθύνη της για ατελείωτα κρούσματα επιλεκτικής εκ μέρους της εφαρμογής του νόμου εις βάρος των εργαζομένων, ας πάψει να εκθέτει το εύρος της εκδικητικότητάς της εναντίον όσων διεκδικούν αυτά που τους οφείλονται, και ας αναλωθεί στην προσπάθεια αποπληρωμής των δεδουλευμένων πολλών μηνών...
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: