10.6.15

Η Ραχήλ «κράζει» τον Πανούση...


"Aποτελείς  ντροπή για την Aριστερά"...
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην κόντρα της με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση.

Η Ραχήλ τις τελευταίες ώρες έχει...

προχωρήσει σε μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «κράζοντας» τον Γιάννη Πανούση για τη στήριξη του στα σώματα ασφαλείας, με αφορμή το θέμα της χρήσης της τουαλέτας από τους αστυνομικούς της Βουλής.

Σε χθεσινή ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ξεσπάθωσε» εναντίον του υπουργού, γραφοντας του, μεταξύ άλλων, ότι "αποτελεί ντροπή για την Αριστερά".


«Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ. Δεν πήρες θέση ακόμα για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιού σου σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι. Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά» έγραψε χαρακτηριστικά.


Tις προηγούμενες μέρες «στήριζε» με αναρτήσεις της, τις αποφάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας.



πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: