22.6.15

Συννεφιά με τοπικές βροχές...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας ενώ τις μεσημεριανές ώρες αναμένονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, οι οποίες...
όμως θα υποχωρήσουν το βράδυ. 

Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με υψηλότερη τους 28 βαθμούς σε Αττική και Θεσσαλία.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και σταδιακά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: