14.6.15

Προφυλακιστέος ο ληστής ξενοδοχείου της Χερσονήσου...


Απολογήθηκε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου -όπου βρίσκεται και νοσηλεύεται φρουρούμενος- ο ένας από τους τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.
Ο ...

33χρονος ληστής -που είχε τραυματισθεί ελαφρότερα από τους άλλους δύο- κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, παρουσία του δικηγόρου του. 

Σημειώνεται πως ο ένας από τους άλλους δύο δράστες δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μηρό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευή ,όταν προσπάθησαν να διαφύγουν πυροβολώντας κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά.

Συνολικά, οι τρεις ληστές έχουν διαπράξει επτά ένοπλες ληστείες, δύο απόπειρες ληστειών και έξι κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη μετακίνηση και διαφυγή τους και στη συνέχεια τους έβαζαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Κατά τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ η συνολική οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από την δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας ξεπερνά το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: