12.6.15

Σαν κάτι να «ξέχασαν»...

konstantinop
Δείτε το BINTEO...
Έως και βίντεο για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του, έφτιαξαν οι φίλοι του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Mέσα σε ένα λεπτό και 14 δευτερόλεπτα, βλέπει κανείς την...
πολιτική ιστορία του τόπου από τη Χούντα, στην Μεταπολίτευση, την Αλλαγή, τον Εκσυγχρονισμό, την κρίση, την Αλήθεια, την χώρα, την πρόοδο που πέτυχε σε αυτήν το ΠΑΣΟΚ, την πρόκληση για το αύριο.

«Μετασχηματιζόμαστε ή δεν υπάρχουμε», είναι το μήνυμα που στέλνουν,«κοιτάμε μπροστά». Υπό τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται το μήνυμα για μία Σύγχρονη, Σοσιαλδημοκρατική, Ευρωπαϊκή και Μεταρρυθμιστική Δύναμη Αλλαγής, μεσχέδιο, όραμα και συλλογική αντίληψη.

Στο βίντεο τονίζεται η ανάγκη μετασχηματισμού «με ατζέντα Ελλάδα 2030» και βεβαίως το σύνθημα «με τη δύναμη της γενιάς μας, για την Ελλάδα των ονείρων μας».

Μόνο ένα πράγμα ξέχασαν στο σύντομο βίντεο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Ενώ εμφανίζεται ο Ανδρέας Παπανδρέου με την «Αλλαγή», οΚώστας Σημίτης με τον «Εκσυχρονισμό» και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με σύνθημα την«Αλήθεια», δεν υπάρχει πουθενά ο Γιώργος Παπανδρέου. Σαν να μην υπήρξε ποτέ,σαν να μην προήδρευσε του ΠΑΣΟΚ, σαν να μην έγινε πρωθυπουργός. Όπως ακριβώςκαι στην ομιλία του Οδυσσέα στο Συνέδριο, όπου από τον σύντομο απολογισμό τηςπορείας του ΠΑΣΟΚ ‘ξέχασε’ επιμελώς τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και ας ήταν το 2009 η πρώτη φορά που εξελέγη βουλευτής ο ίδιος…


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: