26.6.15

Ο Μητρόπουλος καλεί βουλευτές...

... να καταψηφίσουν μία σκληρή συμφωνία...
Την ανάγκη να στηριχθεί το φρόνημα του λαού που "βλέπει έναν πρωθυπουργό να μάχεται απέναντι στους εκβιαστές" υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι δεν...
πρέπει να «ερμηνευθεί ως ηττοπάθεια η επίθεση που κάνουν οι δανειστές σε έναν Πρωθυπουργό που μάχεται».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά των δανειστών που λειτουργεί ως καρτέλ εκβιαστών»

Αναφορικά με το τι θα πράξει ο πρωθυπουργός ερχόμενος αντιμέτωπος με το κείμενο των δανειστών, ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε ότι «η σφοδρότητα του κειμένου έχει και τα δύο ενδεχόμενα και τη ρήξη και τη συμφωνία».

Επιπλέον, ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να «ενημερώσει το λαό», ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε «αυτούς τους ανόητους που τον συμβούλευαν να πάει για συμφωνία, αντί να του πουν ότι οι δανειστές έχουν σκληρό πακέτο».

Κληθείς να σχολιάσει τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που έρθει στη Βουλή μία τόσο βαριά συμφωνία, όπως αυτή που κατέθεσαν στις Βρυξέλλες οι δανειστές, ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε ότι οι βουλευτές θα πρέπει να την καταψηφίσουν, καλώντας τους να «σταθούν στο ύψος των περιστάσεων». «Θα είναι η μεγάλη ευκαιρία να στείλει το ελληνικό κοινοβούλιο μήνυμα στους δανειστές ότι αυτός ο λαός έχει αξιοπρέπεια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών σε περίπτωση ρήξης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι δεν γνωρίζει εάν κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα του πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στις συντάξεις και το ζήτημα που προέκυψε χθες, ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν»...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: