2.6.15

Εσωκομματικές αναταράξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ...


...μετά τη μίνι Σύνοδο Κορυφής στο Βερολίνο.
Τι είπαν Μητρόπουλος και Μπαλάφας...
Έντονες αναταράξεις υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη μίνι Σύνοδο Κορυφής, με το ερωτηματικό της κομματικής πειθαρχίας να αιωρείται ακόμη.

Αλέξης Μητρόπουλος
Αναπόφευκτα...
χαρακτήρισε τα επερχόμενα μέτρα σε ασφαλιστικό και εργασιακό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Όπως εκτίμησε, μετά την «μίνι» Σύνοδο Κορυφής των «5» στο Βερολίνο, η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να γλιτώσει και την πέμπτη αξιολόγηση, ενώ υποστήριξε ότι η πρόταση που θα δοθεί στην Αθήνα θα έχει χαρακτήρα τελεσιγράφου.

Γίάννης Μπαλάφας
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαλάφας κράτησε αποστάσεις από τη θέση του Αλέξη Μητρόπουλου επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν συμφώνησε καμία 5η αξιολόγηση στις 20 Φεβρουαρίου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μερικά ζητήματα στη συμφωνία αυτή έχουν μια σχετική ασάφεια. Πάνω εκεί ο ειδικός περί τα ζητήματα κ. Μητρόπουλος έχει μια ερμηνεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά η όποια ερμηνεία είναι σωστή. Εάν ήταν τόσο κακή η συμφωνία που εξυπηρετούσε τόσο πολύ τους δανειστές γιατί δεν τη δέχθηκαν και να προχωρήσουμε και υπαναχώρησαν;».

πηγη thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: