14.6.15

Τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν την ελληνική ποδοσφαιρική τραγωδία...

Ακόμα μία απογοητευτική βραδιά για την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016, μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε, που την αφήνει ουσιαστικά εκτός τελικής φάσης. 
Ο διεθνής Τύπος, που στο παρελθόν είχε...
εγκωμιάσει την Εθνική για τα επιτεύγματά της στις μεγάλες διοργανώσεις, είναι ιδιαίτερα αιχμηρός μετά τη νέα ήττα-σοκ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Τα Φερόε ντροπιάζουν την Ελλάδα σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη εναντίον της στα προκριματικά του Euro 2016» γράφει ο Guardian, ο οποίος εκθειάζει τα Νησιά Φερόε για το νταμπλ νικών εναντίον των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004.



Ιδιαίτερα καυστικό είναι και το γερμανικό Focus αναφέροντας πως «η Ελλάδα ντροπιάζεται πάλι από τα Νησιά Φερόε» και κάνει λόγο ότι «η ντροπή έφτασε ως το κόκκαλο» και ότι «η Ελλάδα τα σκ...σε, παραμένοντας τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα των προκριματικών».



Το γαλλικό Eurosport τονίζει ότι «η Ελλάδα πιάνει πάτο στον όμιλο, χάνοντας ξανά από τα Νησιά Φερόε», ενώ προσθέτει πως «οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 μένουν εκτός Euro 2016 μετά την ήττα από τα Φερόε».



Η πορτογαλική A Bola με τη σειρά της προβλέπει σημαντικές εξελίξεις στην Εθνική μετά από αυτή την ήττα-σοκ επισημαίνοντας ότι «Η Ελλάδα χάνει με 2-1 από τα Νησιά Φερόε και προβλέπεται εκκαθάριση», προσθέτοντας πως «μετά από αυτή την ήττα ουσιαστικά τελειώνει το όνειρο της πρόκρισης στο Euro 2016».



Δεν υπάρχουν σχόλια: