12.6.15

«Βόμβα» Βαλυράκη…

Το τηλεφωνικό κέντρο του Μαξίμου δεν είναι ασφαλές!..

Σε μια καταγγελία "βόμβα" προέβη ο Σήφης Βαλυράκης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Ο...
πρώην πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens είπε ότι "το Μαξίμου θα πρέπει να ξέρει ότι το τηλεφωνικό κέντρο που έχει δεν είναι ασφαλές.

"Είναι διάτρητες οι επικοινωνίες και δεν ξέρω τι διαπραγματεύεται η Ελλάδα, με αδυναμία να έχει μυστικά" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αποκάλυψε: "Με αφορμή την παρουσία μου εδώ και την κουβέντα μας και την αποστολή μηνυμάτων, βρέθηκα με μπλοκαρισμένη την ip address. Ο πάροχος μπλοκάρισε την ip address σε συγκεκριμένους αποδέκτες για να δυσκολέψει την επικοινωνία".

Αντιδρώντας στα λεγόμενα του κ. Βαλυράκη, η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει ειδική αρμοδιότητα για το ζήτημα της διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών.
"Πρέπει να καταγράψουμε ότι υπάρχει μια εκκρεμότητα για τα οποία τα κόμματα πρέπει να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ωριμότητα και σύνεση και αυτή αφορά ότι η Αρχή Διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών στην πραγματικότητα λειτουργεί με μισή σύνθεση και έχοντας εδώ και ένα χρόνο στερηθεί και τον πρόεδρό της" σημείωσε , επισημαίνοντας ότι είναι επιτακτικό να ρυθμιστεί η σύνθεση της αρχής λόγω και των αποκαλύψεων υποθέσεων κατασκοπείας σε βάρος της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: