9.6.15

Υπόθεση Γιακουμάκη: Για ανθρωποκτονία μιλά ανοιχτά ο δικηγόρος της οικογένειας...

«Υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου στον θάνατο του Βαγγέλη»...
«Βόμβα» μεγατόνων αναμένεται να σκάσει τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες που πιθανώς να αναφέρονται ακόμη και σε ανθρωποκτονία του άτυχου 20χρονου άτυχου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων. 

Ο...
ποινικολόγος των Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπούκας, και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, προαναγγέλλει «κανόνι» που θα σκάσει στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, αφού τις επόμενες ώρες θα απαγγελθούν διώξεις και θα υπάρξει χαρακτηρισμός της πράξης σε αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία. 

«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη ασχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!» είπε μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Μπούκας. 

Ο κ. Μπούκας μιλώντας στην εφημερίδα επεσήμανε ότι το σίγουρο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν τον θάνατο του Βαγγέλη. Όπως, για παράδειγμα, καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του 20χρονου σπουδαστή. 

Να θυμίσουμε πως το θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε διαρκέσει 37 ολόκληρες μέρες, μέχρι που βρέθηκε το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη σε ένα λασπωμένο χωράφι κοντά στη σχολή όπου φοιτούσε το άτυχο παιδί. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: