17.6.15

Παρουσία Τσίπρα, απουσία Παυλόπουλου...

Επιτροπή για το χρέος
Live από τη Βουλή, τα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους...
Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους για το ποιο ποσοστό του χρέους είναι επαχθές και...
πρέπει να διαγραφεί.
Οι εργασίες της Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, με χαιρετισμούς εκ μέρους των παριστάμενων πολιτειακών παραγόντων και προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ομιλίες της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του επιστημονικού συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Ερίκ Τουσέν, και της υπεύθυνης για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών, Σοφίας Σακοράφα, στη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστεί σύνοψη των προκαταρκτικών συμπερασμάτων.

Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των συμπερασμάτων, ανά κεφάλαιο, από μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση θα παραστεί, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όχι όμως του Προκόπη Παυλόπουλου.

Οι εργασίες θα συνεχισθούν αύριο, στις 10:30 π.μ.. και θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Βουλής στις 16:00, στη διάρκεια της οποίας θα διανεμηθεί και η προκαταρκτική έκθεση της Επιτροπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: