23.6.15

Οταν η Μέρκελ έγινε... Αλέξης...



Και ο Γιάνης... Κριστίν (ΦΩΤΟ)...
Οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας για την Ελλάδα είναι τις τελευταίες ημέρες πρώτο θέμα σχεδόν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ έχει ανάψει «φωτιές» στο Twitter με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να...
παρακολουθούν στενά και να σχολιάζουν κάθε ώρα και λεπτό τις εξελίξεις αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα.



Σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει λίγο το κλίμα, αλλά σχολιάζοντας και με καυστικό τρόπο την καθυστέρηση για την επίτευξη συμφωνίας, πολλοί ήταν οι χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποίησαν τη χιουμοριστική τους πλευρά και το photoshop για να διακωμωδήσουν -όσο είναι δυνατό- την κατάσταση.

Ωστόσο, τελικά το Twitter δεν το «κέρδισε» το Eurogroup, αλλά ένας φλογερός «έρωτας» και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από εκείνον που «γεννήθηκε» τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Κι όμως, φαίνεται πως οι χρήστες του Twitter επηρεάστηκαν από το πρόσφατο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ρώτησε τον κ. Τσίπρα αν είναι ερωτευμένος με την κυρία Μέρκελ...

Σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες, λοιπόν, η Άνγκελα Μέρκελ παίρνει τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σε κάποια άλλη οι δύο ηγέτες έχουν μεταμορφωθεί στους πρωταγωνιστές της γνωστής ταινίας «Grease», με την Μέρκελ στον ρόλο της Ολίβια Νιούτον και τον Τσίπρα σε ρόλο Τζον Τραβόλτα.

Στην «ταινία» πρωταγωνιστούν επίσης η... ανεργία-ρεκόρ, οι τιμές της αριστερής πτέρυγας, η αλόγιστη λιτότητα και η ξαφνική ελπίδα!

Τέλος, «φωτιά» στο Twitter έβαλε χθες και η εικόνα με τους Αλέξη Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Γιάνη Βαρουφάκη, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Μάριο Ντράγκι στον ρόλο του συγκροτήματος «Europe», που τη δεκαετία του 1980 ερμήνευσε το τραγούδι «The Final Countdown».

Και αν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει πραγματικά ο ελληνικός συμβιβασμός, ένας χρήστης του Twitter πιστεύει απλά ότι είναι ένας συνδυασμός Βαρουφάκη με...  Λαγκάρντ.

Η Μέρκελ σε ρόλο Αλέξη..


...και η αυθεντική φωτογραφία 


Πρωταγωνιστές του «Grease»

Και η τελική αναμέτρηση 


Ελληνικός συμβιβασμός 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: