18.6.15

Βάζουν και Καραμανλή στο κάδρο της έρευνας για τα Μνημόνια;..

Βάζουν και Καραμανλή στο κάδρο της έρευνας για τα Μνημόνια; - Κεντρική Εικόνα
Την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή φαίνεται πως βάζει στο κάδρο της διερεύνησης της εξεταστικής της Βουλής για την υπαγωγή της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Παρά το γεγονός...
ότι στην πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια η περίοδος διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή είχε μείνει εκτός έρευνας η λίστα μαρτύρων που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα περιλαμβάνει και το όνομα του Γιάννη Παπαθανασίου, Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή το 2009.

Κατά πολλούς η απόφαση της εξεταστικής να κληθεί ο Γιάννης Παπαθανασίου αποτελεί μια πρώτη νίκη του Ανδρέα Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε ζητήσει εξ αρχής την κλήση και Υπουργών του Κώστα Καραμανλή. Από την πλευρά του το καραμανλικό στρατόπεδο ξεκαθαρίζει ότι ο Καραμανλής είναι ο πρώτος που θέλει να έρθουν όλα στο φως και ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ωστόσο στις μεταξύ τους συζητήσεις οι «καραμανλικοί» βουλευτές εκφράζουν βαθύτατη δυσαρέσκεια.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τη λίστα, στις 30/6 θα καταθέσει ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου,  στις 2/7 το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή  Γεωργαντά, στις 7/7 ο Υπουργός Οικονομικών του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στις 8/7 ο Γιάννης Παπαθανασίου και στις 9/7 ο τέως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: