3.6.15

Δεν αναμένουνε τελικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ...


Ακυρώνεται το απογευματινό Euroworking Group...
Πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στο Eurogroup να λάβει μια ομόφωνη απόφαση για συμφωνία με την Ελλάδα, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως...
από την σημερινή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιουνκερ δεν θα πρέπει να αναμένεται ένα τελικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Σχοινάς ερωτήθηκε για πληροφορίες που προήλθαν από πηγές της ευρωζώνης και ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, καθώς επίσης εκπρόσωποι της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα είναι παρόντες στη συνάντηση Τσίπρα - Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ξεκαθάρισε δε πως η πρόσκληση ήταν «προσωπική».


Ακυρώνεται το απογευματινό Euroworking Group

Αναβάλλεται για αύριο το απόγευμα η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Euroworking Group.
Ακυρώνεται το απογευματινό Euroworking Group

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η συνεδρίαση αναβλήθηκε προκειμένου να προηγηθούν οι συζητήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τους εκπροσώπους της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, ώστε να υπάρχει μια συνολική εικόνα της πορείας των διαπραγματεύσεων, την οποία θα εξετάσει αύριο το απόγευμα το Euroworking Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια: