2.6.15

Λαφαζάνης: Δεν θα δεχθούμε νέο μνημόνιο...

Λαφαζάνης: Δεν θα δεχθούμε νέο μνημόνιο - Υπάρχει σειρά εναλλακτικών δρόμων
Υπάρχει σειρά εναλλακτικών δρόμων...
«Οι πιστωτές πιέζουν ανυπόφορα τη χώρα και ουσιαστικά θέλουν να μας προκαλέσουν οικονομική ασφυξία, ώστε να μας αναγκάσουν...
να αποδεχθούμε μια συμφωνία με απαράδεκτα για τον ελληνικό λαό μέτρα», δήλωσε από τη Ρωσία, όπου βρίσκεται, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε συνέντευξή του στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό ρωσικό δίκτυο «Ρωσία-24», ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας τόνισε:

Δεν θα δεχθούμε μια τέτοια συμφωνία, δεν πρόκειται να υπογράψουμε με τους λεγόμενους «θεσμούς», όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, συμφωνίες, στις οποίες θα περιέχονται σκληρά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Δεν ανταποκρίνεται αυτό στις υποσχέσεις, που δώσαμε ως κυβέρνηση.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να δεχθούμε ένα νέο μνημόνιο. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά εναλλακτικών δρόμων που μπορούμε να ακολουθήσουμε, αν οι δανειστές συνεχίσουν να σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό του λαού και της κυβέρνησής μας. Δεν θα ήθελα τώρα και μάλιστα από το ρώσικο έδαφος, να μιλήσω συγκεκριμένα για αυτούς τους εναλλακτικούς δρόμους. Άπαντες τους γνωρίζουν και όλοι κατανοούν απολύτως τι μπορούμε να κάνουμε».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: