1.6.15

Έχουμε πιο σημαντικά θέματα από την Παναρίτη...

Πολιόρκησαν τον Βαρουφάκη...

«Πολιορκία» από τους δημοσιογράφους δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν γύρω στις 23.00 το βράδυ της Κυριακής βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε...
αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας πως η πορεία των συζητήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό.

“Κλείνουμε τη συμφωνία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επιλογή της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Πληροφορίες ανέφεραν πως στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα γινόταν κουβέντα και για το θέμα της Έλενας Παναρίτη, που έχει δημιουργήσει πολλές τριβές εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ωστόσο, υποβάθμισε το γεγονός σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει αυτή τη στιγμή πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί. «Έχουμε πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθούμε» ήταν το λακωνικό σχόλιο του κ. Βαρουφάκη.

H συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και ξεκίνησε αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, στη διάρκεια της οποίας οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν πως πρέπει να κλείσει η συμφωνία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: