14.6.15

Νεκρή 51χρονη από προσάραξη σκάφους στον Παγασητικό...

Μια 51χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα, όταν το ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα προσέκρουσε σε...
βράχια στη νήσο Τρίκερι, στον Παγασητικό κόλπο.    

Για το περιστατικό ενημερώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το ταχύπλοο σκάφος «Σκορπιός 3», το οποίο είχε αποπλεύσει από τη νήσο Τρίκερι με πέντε επιβαίνοντες, προσέκρουσε στη βραχώδη ανατολική πλευρά του όρμου «ΑΛΟΓΟΠΟΡΟΣ» της νήσου Τρικερίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τεσσάρων επιβαινόντων και τον θανάσιμο τραυματισμό της 51χρονης λόγω εκτίναξής της από το σκάφος τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες και η σορός της γυναίκας παρελήφθησαν από το θαλάσσιο ταξί «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Βόλου, απ' όπου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για την υγεία τους, ενώ το σκάφος έχει υποστεί υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πάντως ότι η παρέα των πέντε ατόμων πήγαινε για μπάνιο και πως γνώριζαν από σκάφη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: