4.5.15

Tι έχει η Αμάλ?...

Πιο αδύνατη από ποτέ η Αμάλ Αλαμουντίν – ΦΩΤΟ
Δείτε τις φωτογραφίες...
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εξόδου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αμάλ Αλαμουντίν, με την εικόνα της να προκαλεί...
ανησυχία.
Casual attire: The Clooneys were not dressed up, both wearing jeans and casual shirts
Αν και ήταν πάντα αδύνατη, οι φωτογραφίες από την τελευταία κοινή της έξοδο με τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ απεικονίζουν την πετυχημένη δικηγόρο ακόμη πιο λεπτή.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η αποστεωμένη εικόνα της οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, δημιουργώντας της μια πίεση την οποία δεν μπορεί να αντέξει και έχει άμεση επίδραση στο βάρος της.
Dwarfed: Although the international lawyer has always been the owner of a slim physique, she appears to have completely lost her slight curves Dwarfed: Although the international lawyer has always been the owner of a slim physique, she appears to have completely lost her slight curves Ακόμα και τα φαρδιά ρούχα που επιλέγει για να κρύψει όσο μπορεί την αδύνατη σιλουέτα της δεν κρύβουν το πρόβλημα.
Slimming down: Amal looked notably thinner than she has done since being in the public eye as she emerged with her mother in her oversized garments 
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: