13.5.15

Αυτοκτόνησε πρώην εργαζόμενος της Siemens...

autoktonia-grifos-prwin-ergazomenou-tis-siemensΑυτοκτονία-γρίφος, πρώην εργαζόμενου στη Siemens Hellas, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, σε...
προχωρημένη σήψη, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Αιξωνή Γλυφάδας, στους πρόποδες του Υμηττού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 61χρονος Κ.Π. είχε αυτοπυροβοληθεί με πιστόλι στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς. Πάνω του είχε δύο… πλαστικοποιημένα ιδιόχειρα σημειώματα.

Στο ένα έγραφε πως αγόρασε το όπλο και ότι ήταν «καθαρό» και στο δεύτερο εξηγούσε στην οικογένειά του τους λόγους, που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, και φαίνεται να ήταν οικονομικοί.

Το 2008 είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει με τη λήψη μεγάλου αριθμού χαπιών, είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και είχε σωθεί. Και τότε στο σημείωμά του είχε αναφέρει οικονομικούς λόγους, που τον οδηγούσαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το πρώην στέλεχος της SIEMENS είχε απασχολήσει στην υπόθεση προμήθειας του συστήματος C4I, ενόψει (τότε) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Εμφανιζόταν στενός συνεργάτης, μετέπειτα κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου  και πρώην τεχνικού διευθυντή της εταιρείας.

Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά την απομάκρυνσή του από τη SIEMENS, ίδρυσε μία δική του εταιρεία προμηθειών και πώλησης συστημάτων ασφαλείας, η οποία δεν φαίνεται να πήγε καλά και έκλεισε πριν από 3-4 χρόνια, αφήνοντας υπέρογκα χρέη για τον ιδιοκτήτη της.

Το σώμα του εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από τη συμβολή των οδών Σάμου και Ύδρας στη Γλυφάδα, στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής, από μία γυναίκα που έκανε τον περίπατό της. Ο αυτόχειρας ήταν διαζευγμένος, είχε μία κόρη και στην τσέπη του παντελονιού του βρέθηκαν τα «πλαστικοποιημένα» σημειώματα, στα οποία εκτός από τους λόγους της πράξης τους υπήρχαν γραμμένοι κάποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί, που φαίνεται πως αντιστοιχούσαν στην πρώην σύζυγό του. 

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: