2.5.15

Γεννήθηκε το royal baby...

Baby1

pitsirikos


Η δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε σήμερα το βασιλικό μωρό αλλά το μωρό όχι μόνο είναι κορίτσι αλλά είναι και...

το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, οπότε τζάμπα το έκανε, αφού στις βασιλικές οικογένειες το δεύτερο μωρό δεν μετράει και το κάνουνε για να υπάρχει κάνα ανταλλακτικό αν, ο μη γένοιτο, τα κακαρώσει το πρώτο.
Το βασιλικό μωρό γεννήθηκε στις 10 και 34 και 25 δευτερόλεπτα ώρα Ελλάδος, ενώ στις 10 και 53 και 48 δευτερόλεπτα έκανε το πρώτο του βασιλικό ρέψιμο.

Το μωρό μοιάζει πολύ στον δάσκαλο της ιππασίας της Κέιτ Μίντλετον -αν και έχει τα τεράστια δόντια του πρίγκιπα Ουίλιαμ- αλλά δεν χλιμιντρίζει, οπότε δεν θα το πεταλώσουν.


Σύμφωνα με τα Ανάκτορα, το μωρό ζυγίζει δεκαπέντε κιλά αλλά μπορεί να έχει χαλάσει η ζυγαριά γιατί είχε ανέβει πάνω μια κουνιάδα της βασίλισσας Ελισάβετ που ζυγίζει 267 κιλά.


Στην ανακοίνωση των Ανακτόρων αναφέρεται ακόμα πως ενημερώθηκε αμέσως η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά η καημένη τα έχει χαμένα από τα γεράματα, οπότε δεν κατάλαβε πως είχαμε γεννητούρια και νόμιζε πως οι Γερμανοί βομβαρδίζουν πάλι το Λονδίνο.




Έξω από το μαιευτήριο ήταν χιλιάδες Βρετανοί που περίμεναν να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον, και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μόλις ελευθερώθηκε, οπότε αντιλαμβανόμαστε όλοι πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Τώρα το ενδιαφέρον των Βρετανών έχει στραφεί στο ποιο θα είναι το όνομα του μωρού, και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή, γιατί η Τσέλσι πήρε το πρωτάθλημα και δεν έχουν πού να στοιχηματίσουν.


Για την ώρα, όλοι αποκαλούν το μωρό «royal baby» αλλά δεν είναι και πολύ καλό όνομα αυτό για ένα κοριτσάκι, οπότε ψάχνουν να του βρουν άλλο.


Βέβαια, και η μοναρχία δεν είναι πολύ καλή επιλογή για μια χώρα στον 21ο αιώνα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, τα πιθανότερα ονόματα για τη βασιλική μπέμπα είναι Άλις και Σάρλοτ, ενώ δεν αποκλείονται και τα Βικτώρια, Αλεξάνδρα και Νταϊάνα, αλλά θα μπορούσαν να της δώσουν και τα πέντε ονόματα, αφού τα μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν κάτι ονόματα-σιδηρόδρομο, όπως και οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, οπότε θα μπορούσαν να την βαφτίσουν Άλις Σάρλοτ Βικτώρια Αλεξάνδρα Νταϊάνα του Κέμπριτζ και να την φωνάζουν όλοι Πελέ.


Κοινά ονόματα, όπως το Μαίρη, έχουν αποκλειστεί για τη βασιλική μπέμπα, γιατί στα Ανάκτορα υπάρχουν πέντε καθαρίστριες με το όνομα Μαίρη, και δεν είναι σωστό να δίνεις σε ένα βασιλικό μωρό το ίδιο όνομα με τα δουλικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: