14.5.15

Radio Μπάτσος ο «Μπλε Φίλος»...


Η Ελληνική Αστυνομία ανάμεσα στις τόσες δουλειές που έχει (ξύλο, πορείες, κουκουλοφόρους) σκέφτεται να φτιάξει και ραδιοφωνικό σταθμό.
Να ακούσουμε τον ενωμοτάρχη και...
τον αστυφύλακα να κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές και τι στον κόσμο... Να βγαίνουν στον αέρα να μιλούν τα όργανα της τάξης με επαρχιώτικη προφορά και υπηρεσιακή γλώσσα, να αναστενάξουν τα FM... Η πρόταση ήρθε από τον Γιάννη Πανούση, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη που δεν χάνει ευκαιρία να μας εκπλήσσει (ως επί το πλείστον αρνητικά).
«Μακάρι η Αστυνομία να μπορέσει να έχει δικό της ραδιοφωνικό σταθμό για να μπορεί ακριβώς να ενημερώνει και να λέει ότι είχαμε αυτά, εξιχνιάσαμε αυτά, εκκρεμούν αυτά, δυσκολίες εκεί. Γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, πώς μπορεί να ενημερωθεί ο πολίτης για τις επιτυχίες μας» είπε. Λες και αυτό που της λείπει της αστυνομίας είναι η σωστή ενημέρωση και όχι όλα τα άλλα. Βρήκε και το όνομα του σταθμού ο κύριος Πανούσης, «Ο Μπλε Φίλος» θα λέγεται και δεν είναι πλάκα, το εννοεί ο υπουργός της ΔΗΜΑΡ. «Ο Μπλε Φίλος» που αν χρειαστεί ρίχνει και χημικά, πάντοτε σε φιλικό πλαίσιο.

Στο έντυπο «τετΡΑΔΙΟ» της Εφημερίδας των Συντακτών δημοσιεύουμε σήμερα και το πρόγραμμα του σταθμού. Ενδεικτικά οι βραδινές ώρες:
21.00 «Βραδινή περιπολία» (σ.σ. δεν ξέρουν ακόμα τι εκπομπή θα είναι, τους άρεσε όμως ο τίτλος)
22.00 CSI Athens
23.00 «Το καρφί» - εκπομπή καταγγελιών
24.00 «Γ@μήστε τους» - όργανα της τάξης διηγούνται ζωντανά στον αέρα τις εμπειρίες τους από το σώμα.
Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν εκκολαπτόμενο ραδιοφωνικό παραγωγό να κρατάει με χάρη το μικρόφωνο. Τρέμε Κωνσταντίνε Τζούμα!

e-tetradio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: