2.5.15

LIVE: Στο μαιευτήριο η Κέιτ...


Νέα ανακοίνωση από τα Ανάκτορα...
"Όλα εξελίσσονται ομαλά" ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους από το Παλάτι του Κένσιγκτον περίπου δύο ώρες μετά που η Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει το δεύτερο μωρό της.

Η ...
Κέιτ μεταφέρθηκε στην ιδιωτική πτέρυγα του μαιευτηρίου St Mary’s στις 6 το πρωί συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Η νταντά Μαρία Μποράλο παρέμεινε κοντά στον πρίγκιπα Τζορτζ που θα γίνει δύο ετών τον Ιούλιο. Γρήγορα κοντά στον εγγονό τους έσπευσαν οι παππούδες του, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον για να τον προσέχουν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κι η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν από στιγμή σε στιγμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Ο τοκετός είχε καθυστερήσει κατά μία εβδομάδα που διατυπώνονταν διαρκώς εικασίες για το πότε οι γιατροί θα προκαλέσουν τεχνητές ωδίνες στη Δούκισσα.

Το Skynews μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις έξω από το μαιευτήριο

Εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση: "Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στο Νοσοκομείο St Mary's καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Η Αυτού Εξοχότης Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στις 6.00 το πρωί στο μαιευτήριο. Μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το Παλάτι του Κένσιγκτον στην Πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου μαζί με τον Δούκα του Κέμπριτζ".
Δύο ώρες μετά, γύρω στις 08.00 το πρωί ώρα Βρετανίας, το Παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως "όλα εξελίσσονται ομαά", καθώς οι ευχές του κόσμου καταφθάνουν στο μαιευτήριο.

Τα νέα της επερχόμενης έλευσης του μικρού πρίγκιπα ή πριγκίπισσας ανακοινώθηκαν επισήμως με δελτίο Τύπου στα Μέσα στις 6.34 το ξημέρωμα, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η ανάρτηση στα social media του Παλατιού του Κένσιγκτον, Twitter και Instagram. Η ανακοίνωση έγινε μισή ώρα μετά την εισαγωγή της Κέιτ στο μαιευτήριο, όπου ανέμενε η ιατρική της ομάδα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από το μαιευτήριο αναμένοντας να μεταδώσουν την είδηση της γέννας.

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απέστειλε τις θερμότερες ευχές του στο πριγκιπικό ζευγάρι μέσω Twitter: "Τις θερμότερες ευχές μου στη Δούκισσα του Κέμπριτζ που γεννά το δεύτερο παιδί της σήμερα. Όλο το έθνος της εύχεται τα καλύτερα".

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: