18.5.15

H Tριερβελέρ, "έβαλε στο μάτι" τον Σαπέν..







 Δεν άκουσε και με πολύ θετικό τρόπο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, το σχόλιο του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, πως κάνει...
λάθος που εξακολουθεί να εκφράζεται δημόσια.

Φρόντισε λοιπόν να του απαντήσει δημόσια, συνοδεύοντας μάλιστα την απάντησή της με μία φωτογραφία του, όχι και πολύ κολακευτική.

Όλα άρχισαν χθες το πρωί όταν ο Σαπέν, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ρωτήθηκε αν πίστευε πως η Τριερβελέρ έκανε λάθος συνεχίζοντας να μιλά δημόσια. «Ναι, το πιστεύω, αλλά είναι επιλογή της», είπε προσθέτοντας πως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να μιλά, ευτυχώς. 

Η Τριερβελέρ δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να σωπάσει και μπορεί και να τραβήξει το σκοινί, αν θέλει. 

«Μισέλ, τον 21ο αιώνα οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται», του έγραψε στο Twitter, συνοδεύοντας μάλιστα το tweet της με μία φωτογραφία του υπουργού από κάποια εκδήλωση, με σερπαντίνες στο κεφάλι του. 

«Ακόμα και οι 3,5 εκατομμύρια άνεργοι», πρόσθεσε βιτριολικά, παραπέμποντας στο προηγούμενο χαρτοφυλάκιο του νυν υπουργού Οικονομικών. 

Δείτε το tweet

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: