16.5.15

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί…

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καταγγέλλει τώρα, με επιστολή του στην Πρόεδρο της Βουλής μάλιστα, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για προσβολή του Κοινοβουλίου επειδή δεν πήγε να του απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση. 
Το μόνο που μένει τώρα είναι...
να καταγγείλει και την κυβέρνηση για …κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!
 Ειδικότερα, με επιστολή του στην κ.Κωνσταντοπούλου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον υπουργό Παραγωγικής Ανάπτυξης ότι «λαλίστατος» όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση στρεφόταν κατά των υπουργών που δεν προσέρχονταν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, για να τους μιμηθεί όμως αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα υπουργού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ενώκατέθεσε γραπτή ερώτηση για την ΡΑΕ, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν πήρε ποτέ απάντηση,με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε επίκαιρη ερώτηση που θα απαντιόταν τηνπροηγούμενη Παρασκευή. Ο υπουργός ζήτησε αναβολή και τότε η άλλη πλευρά τηνδέχθηκε. Χθες όμως, οπότε και θα συζητιόταν τελικά, ο υπουργός δεν πήγε στηΒουλή επικαλούμενος την υποχρέωσή του να μιλήσει στο συνέδριο του Economist, κάτι όμως που θα μπορούσε κατά τον καταγγέλλοντα να διευθετηθεί χρονικά.

«Δυστυχώς, οι πρώτες 100 μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή συνοδεύονται, μεταξύ άλλων, και από την αθέτηση των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων των υπουργών του», σημειώνει ο ‘πράσινος’ βουλευτής, θυμίζοντας ότι ο ίδιος ως υπουργός ανταποκρίθηκε στον επίκαιρο κοινοβουλευτικό έλεγχο και καλώντας την Πρόεδρο της Βουλής να ανακαλέσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κοινοβουλευτική τάξη.


πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: