17.5.15

«Ξαναφουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα αποθεματικά της Βουλής...

«Ξαναφουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα αποθεματικά της Βουλής και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Media
Και ο Αδωνιδας -μετά τη Ντόρα Μπακογιάννη- "βάζει στο μάτι" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...
Στο επίκεντρο και πάλι τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής και η στάση που κρατά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη επίθεση εναντίον της προέδρου εξαπέλυσε και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος προτίμησε...
να τηρήσει αποστάσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FΜ ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: «Πρέπει να το συζητήσουμε με την πρόεδρο της βουλής και την κυβέρνηση. Θα πρέπει η βουλή να βοηθήσει και να δώσει τα χρήματα εφόσον τα χρειάζεται η κυβέρνηση», είπε ο Α. Μητρόπουλος ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Να μην κάνουμε κινήσεις ανέξοδου εντυπωσιασμού».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα είπε η πρόεδρος της Βουλής σχετικά με το θέμα επίσης μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FΜ, επεσήμανε «Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα».

Μάλιστα σημείωσε ότι αφού δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση η Ζ. Κωνσταντοπούλου, τότε έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που αντιδρούν. «Δεν κατάλαβα γιατί η κυβέρνηση επιτίθεται σε αυτούς και όχι στην πρόεδρο της βουλής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι απλά μία ανακοίνωση. «Αν συμβαίνει αυτό που λέει, τότε ο Γ. Βαρουφάκης που έβαλε υπογραφή για να επιστρέψουν τα 10 δισ. από το ΤΧΣ, πρέπει να πάει φυλακή σήμερα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι και αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θεοποιεί τη συμφωνία, η κα Κωνσταντοπούλου τη χαρακτηρίζει απλή ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: