15.5.15

Απασφάλιση...

Με το που άνοιξε η αυλαία της Εξεταστικής για το Μνημόνιο απασφάλισε κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και με δύο ανακοινώσεις που βρίθουν προσωπικής αγωνίας και...
πολιτικών ύβρεων κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, η Χαριλάου Τρικούπη έδειξε καθαρά ότι το επόμενο διάστημα η πολιτική σκηνή θα μυρίζει μπαρούτι.

"Πολιτική αλητεία", "γραφικός" κι "ευνουχισμένος", "θα γλείψει εκεί που φτύνει", είναι το απάνθισμα μόνον της… υψηλής πολιτικής επιχειρηματολογίας με την οποία το ΠΑΣΟΚ, έως αργά χθες τη νύχτα, πυροβολούσε κατά του υπουργού Οικονομικών για την κριτική που άσκησε στους όρους του περίφημου PSI, του "κουρέματος" του 2012.

Tην αφορμή της επίθεσης έδωσε η ομιλία Βαρουφάκη στη Βουλή, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε τη γνωστή του θέση ότι "οι όροι του PSI του 2012 ήταν απαράδεκτοι" και ότι, εν πολλοίς, ευθύνονται και για τον σημερινό αποκλεισμό της χώρας από την ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ.

Την πραγματική αιτία, ωστόσο, σηματοδοτεί η έναρξη των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο. Ο απερχόμενος (;) πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει δημόσια την αγωνία του για την Εξεταστική. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: