23.5.15

Λίγο Κύπελλο, λίγο Γιουροβίζιον...

Πανικός το Σαββατοκύριακο
...λίγο Λάνθιμος και το Τζόκερ μου...
Πανικός αυτό το Σαββατοκύριακο. Οχι για τα περί συμφωνίας και χρεοκοπίας. Υπάρχει συμφωνία προεκλογικά κιόλας (το έβγαλα πάλι το αποκλειστικό μου!)

Πανικός λοιπόν γιατί...


♦ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 8.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Ξάνθη. Προβλέπω 3-0. Μπαααα, παράταση. Το μόνο σίγουρο για τον τελικό είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα μεταδοθεί γιατί πλακώνονται ΟΤΕ ΤV και Νοva. Υπάρχει λύση όμως. Να το δείξει το κανάλι της Βουλής, να προβληθεί και η Ζωή.
Ολυμπιακός και Ξάνθη διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου
Ολυμπιακός και Ξάνθη διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ξάνθη διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου | EUROKINISSI

♦ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 10 μ.μ. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να επιτευχθεί ο στόχος. Να έρθει η κούπα τη Δευτέρα στο προαύλιο της Αγίας Παρασκευής και συν τα άλλα εορταστικά αυτή τη μέρα να γίνει μια ωραία φιέστα. Ψηφίζουμε δηλαδή όχι τα φαβορί, καμιά Σουηδία, αλλά αντίπαλους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Και βέβαια την Κύπρο μας. Αν και κάτι μου λέει ότι φέτος θα συμβεί το απίθανο, μία από τις δύο χώρες δεν θα δώσει 12άρι στην άλλη. Ε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας. Ας χρεοκοπήσουμε.

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου εκπροσωπεί την Ελλάδα
Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου εκπροσωπεί την Ελλάδα Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου εκπροσωπεί την Ελλάδα | AP Photo/Kerstin Joensson

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Λάκη Μπέλλου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: