13.5.15

Ποιο το χειρότερο;...

Ο Άδωνις, χθες έβγαλε ιατρική γνωμάτευση και πρόσβαλε ένα συνάνθρωπό μας καρκινοπαθή, σήμερα απείλησε με μήνυση, αν ξεχαστούμε και...
τον πούμε "τρόικα εσωτερικού"...
Θα μπορούσα να κάνω σάτιρα αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά. Πρώτα απ' όλα, όσο κι αν αυτό μας φαίνεται περίεργο, ο Άδωνης δεν είναι η εξαίρεση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι o "γραφικός", "ο τρελός της γαλάζιας πολυκατοικίας". Είναι το αντιπροσωπευτικό της δείγμα. Κι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Η Σοφία, απείλησε κι αυτή με μήνυση, αν της ξαναθυμίζουμε τα προεκλογικά της λάθη, αυτά τα περί χαρτιού υγείας! Λες κι η απαγόρευση της αναφοράς θα διορθώσει τη γκάφα. Οι βλακείες δεν διορθώνονται με εξορκισμούς. Διορθώνονται με συγνώμη, με αλλαγή συμπεριφοράς, με την αποφυγή επανάληψης τους, κλπ. Πράγμα που η Σοφία (κρίμα το όνομα) δεν είναι διατεθειμένη να κάνει.

Όλες οι προκλήσεις από οποιονδήποτε από τους πολιτικούς της ΝΔ έχουν μια κοινή πηγή: Την ιδεολογία τους. Αυτοί είναι στην πραγματικότητα. Όλοι όσοι πιστεύουν κι ακολουθούν το νεοφιλελευθερισμό ή το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό είναι χωρίς συνείδηση, χωρίς τύψεις, με απουσία συμπόνιας για το συνάνθρωπο, κυνικοί, αποκρουστικοί, προκλητικοί, αλαζόνες.
Είναι ο εγωισμός τους, η θεοποίηση της ανικανότητας, τα κόμπλεξ τους.
Το έχω ξαναπεί: Νεοδημοκράτης ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι, καταντάς. Όταν έχεις ιδεολογία πως πρέπει να θυσιάσεις τους πολλούς για να ζήσουν οι λίγοι, τι διαφορετικό από τον Άδωνη θα κάνεις ή θα πεις; Όσοι μισούν τον άλλο, το συνάνθρωπο, πόσο διαφορετικοί θα γίνουν;

Ο Άδωνης είπε ψεύτη ένα καρκινοπαθή, η ΝΔ και τα ΜΜΕ (μαζί με το ΠΑΣΟΚ φυσικά) μας έλεγαν ψεύτες όλους, επειδή διαμαρτυρόμασταν για το φασισμό για τα χαράτσια... Κι όλα αυτά γιατί είχαμε διαφορετική άποψη και δεν είχαν επιχειρήματα να μας αντικρούσουν. Κατάφευγαν λοιπόν στη συκοφαντία και την ύβρη. Για τον Άδωνη κάθε αντίθετη άποψη είναι ΣΥΡΙΖΑ! Το ίδιο και για τη ΝΔ όταν μιλούσε για προβοκάτσια! επειδή οι αγρότες αποδοκίμασαν το Σαμαρά! Δεν παραδέχονται λάθη, είναι αδιόρθωτοι.

Κι αυτό έχει ένα καλό για το λαϊκό κίνημα. Γίνονται, να το πω με ιστορικό παράδειγμα, σαν τη Μαρία Αντουανέτα. "Αν δεν έχει ο λαός ψωμί, ας φάει παντεσπάνι" Τόσο μισητοί. Τόσο σιχαμεροί. Και πολύ περισσότερο, αφού ούτε η Μαρία Αντουανέτα τόλμησε να πει "Μαζί τα φάγαμε". Κι αν της συγκεκριμένης τελικά της πήραν το κεφάλι, σε αυτούς που την ξεπέρασαν σε χυδαιότητα, τι θα κάνει ο κόσμος;
Ότι πουν οι τέτοιοι γυρνάει μπούμερανγκ. Γιατί οι μάσκες έπεσαν. Ο καπιταλισμός έδειξε τι είναι πραγματικά: Ένας φασισμός, μια ανοησία κι ένας κτηνώδης ατομικισμός ανίκανων υπηρετών, πλουσίων ληστών.

Ο Άδωνης είναι πια η ΝΔ. Και η Σοφία. Κι ο Σαμαράς. Ειρωνεία ε; Όλοι αυτοί που κάποτε έβριζαν (ή έριξαν) τη ΝΔ, να είναι σήμερα οι τυπικοί εκπρόσωποι της! Δίκαιη Τιμωρία για ένα τόσο διεφθαρμένο κόμμα. Ρήμαξαν τα πάντα. Κι είναι περήφανοι για την καταστροφή που προκάλεσαν!

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιό το χειρότερο: Η λαίλαπα που εξαπέλυσαν πάνω μας ή ο σαδισμός του δήμιου; Χαίρονται να κάνουν κακό σε φτωχούς. Είναι σάπιοι μέχρι το μεδούλι. Αυτοί είναι. Και μόνο τέτοιοι είναι. Δεν πρόκειται στη ΝΔ να βρεθεί ένας σωστός. Το αστείο είναι πως νομίζουν, ότι λέγοντας αυτά που λένε βλάπτουν τους αντιπάλους τους! Δεν κατάλαβαν ακόμα τι νιώθει ο κόσμος γι αυτούς. Η γάγγραινα που έχει τελικά ο καπιταλισμός έχει εξολοθρεύσει ήδη τη γαλάζια συμμορία. Μόνο η ταφή της μένει. Ή η αποτέφρωση. Πείτε μας κι άλλα νεοδημοκράτες. Γίνεται παραδείγματα προς αποφυγή, δείξτε μας το αληθινό, τρομακτικό πρόσωπο της δεξιάς, εξοργίστε μας ακόμα περισσότερο...
mitsos175
tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: