14.5.15

Τρεις νέες καταθέσεις «φωτιά» ...

Τρεις νέες καταθέσεις «φωτιά» κλείνουν το φάκελο της υπόθεσης Γιακουμάκη
...κλείνουν το φάκελο της υπόθεσης Γιακουμάκη...
Μετά από ένα παρατεταμένο «μαραθώνιο» ερευνών από την Ασφάλεια Ιωαννίνων ο φάκελος για την υπόθεση που αφορά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη κλείνει και...
ως εκ τούτου η δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων. 
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Φόντα Βρόσδο που παρακολουθεί ενδελεχώς την υπόθεση σε συνεργασία πάντα με το Γιώργο Τσούκαλη τρεις νέες καταθέσεις ολοκληρώνουν τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας. 
Να σημειωθεί επιπλέον ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση των ερευνών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανήκουν στους συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου, όπως εκτίμησαν, να αντλήσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες πιθανόν και να δώσουν επιπλέον στοιχεία για τη διερεύνηση της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το υλικό, το οποίο πιθανολογείται να αξιοποιηθεί, περιλαμβάνει πιθανώς φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βίας στον άτυχο φοιτητή είτε εντός είτε εκτός της σχολής.                   

«Υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο αλλά και τρεις νέες καταθέσεις "φωτιά" οι οποίες συμπεριλήφθησαν στο φάκελο της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης και θα βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη», θα πει μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Φόντας Βρόσδος.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: