3.5.15

Κόντρα Κοντονή – Γιαννακόπουλου...


Ο υφυπουργός αθλητισμού άφησε αιχμές για τη χθεσινή αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον τελευταίο να απαντά ότι ο υφυπουργός θα πρέπει πρώτα να...
ενημερώνεται και μετά να τοποθετείται.
Ο κ. Κοντονής έβαλε «στο κάδρο» τον κ. Γιαννακόπουλο, λέγοντας ότι τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι αποτελούν ντροπή για τον αθλητισμό. Μάλιστα, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς και στην έκκληση του Δ.Γιαννακόπουλου για τιμωρία του Βασίλη Σπανούλη.

«Τα όσα συνέβησαν, για μία ακόμη φορά, σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ήταν απαράδεκτα. Με την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, το Κράτος θα έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει άμεσα επιβάλλοντας διοικητικές ποινές και πρόστιμα, παράλληλα με τον πειθαρχικό έλεγχο που θα ασκούν οι διοργανώτριες αρχές.

Όποιοι επικαλούνται τη νομιμότητα και καλούν την κυβέρνηση να επέμβει, σε θέματα μάλιστα που δεν είναι της αρμοδιότητάς της, θα πρέπει πρώτα αυτοί να είναι συνεπείς με τους νόμους, σεβόμενοι τις αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων», δήλωσε ο κ. Κοντονής.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε άμεσα, καλώντας τον υφυπουργό να ενημερώνεται πριν τοποθετηθεί, καθώς εκτίθεται. «Καλά θα κάνει ο κ. Κοντονής να μάθει πρώτα τι ισχύει και τι δεν ισχύει προτού τοποθετείται δημόσια, διότι εκτίθεται. Εγώ συμμορφώθηκα με τους νόμους και τους κανονισμούς παραδίδοντας την προεδρία, αλλά και τις μετοχές της ΚΑΕΠαναθηναϊκός. Εκεί τέλειωσε οριστικά η τιμωρία μου».

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: