31.5.15

Το θέμα της τοποθέτησης Παναρίτη στο ΔΝΤ, παραμένει ανοιχτό...


Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Βαρουφάκη.

-«Πρόωρες» οι φήμες για παραίτησή μου, λέει ο υπουργος Οικονομικών...

 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, είχε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με...  
πληροφορίες του real.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα του ορισμού Παναρίτη στο ΔΝΤ παραμένει ανοιχτό και θα λήξει οριστικά σήμερα, ή αύριο, είτε με την τοποθέτησή της, είτε με την ανάκληση του ορισμού της.


Ο Γ. Βαρουφάκης φέρεται να εξέφρασε στον πρωθυπουργό τη δυσαρέσκειά του για τις νέες επιθέσεις που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματος, ενώ η πλατεία Συντάγματος φέρεται να αξιολογεί ως ιδιαίτερα σοβαρή την παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στο θέμα Παναρίτη.


Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε με δυο tweet στις φήμες περί παραίτησής του, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς αποκλείει μεν παραίτησή του τώρα, την αφήνει ωστόσο ανοιχτή για το μέλλον, ενώ συνεργάτες του κάνουν λόγο για σκωπτική διάθεση εκ μέρους του Γιάνη Βαρουφάκη, αποκλείοντας την παραίτηση.


«Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου (για πολλοστή φορά) είναι χονδροειδώς πρόωρες». Με αυτό το-πρώτο- tweet σχολίασε ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης τα περί παραίτησής του με αφορμή τις αντιδράσεις για τον ορισμό Παναρίτη στο ΔΝΤ.


Εν συνεχεία, με δεύτερο tweet και παραφράζοντας τον Κέινς επεσήμανε: «Μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί».


πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: