13.5.15

Σημίτης και Βενιζέλος καταθέτουν στη δίκη του Άκη για τις μίζες...

Σημίτης και Βενιζέλος καταθέτουν στη δίκη του Άκη για τις μίζεςΠρόσωπο με πρόσωπο με τους πρώην συντρόφους του θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου...
εκδικάζεται η υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί , καταθέτει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου, πρώην υπουργού, έκρινε πως τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που υπεγράφησαν αποφάσεις για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα θα μπορούσαν, ενδεχομένως, με τις καταθέσεις τους να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Έτσι, μετά τον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στις 20 Μαΐου θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου απουσίαζε καθώς διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Πακιστάν. Στις 27 Μαΐου θα καταθέσουν οι αρχηγοί των τριών όπλων της επίμαχης περιόδου, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: