25.5.15

Κλείνει το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικό» στην Κηφισιά...

Κλείνει το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικό» στην Κηφισιά
«Λουκέτο» βάζει το  ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν», στην Κηφισιά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες και προσωπικό ειδοποιήθηκαν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, να...
εγκαταλείψουν τα δωμάτια και τα πόστα τους. 


Σε επικοινωνία το protothema.gr με το ξενοδοχείο δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε η πληροφορία, ωστόσο, αν κάποιος επιχειρήσει αυτή την ώρα να κάνει κράτηση, δεν μπορεί. Ο λόγος φέρεται να είναι ότι έχουν «κατέβει» τα αυτόματα συστήματα κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι το ακίνητο έχει πωληθεί από τους μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες του, ενώ η επιχείρηση «Πεντελικόν» εξακολουθεί να ανήκει στους παλαιούς μετόχους.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη του περασμένου μήνα υπήρχαν αναφορές ότι  ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου επρόκειτο να ανακοινώσει τη συνεργασία του με έναν ομογενή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Νότια Αμερική, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε σκοπό να εισφέρει στην εταιρεία 23 εκατ. ευρώ. 

Ωστόσο, δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ούτε αν τελικά η συνεργασία επετεύχθη.

Τι λένε οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου

Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με υπαλλήλους του ξενοδοχείου τόνισαν πως δεν έχουν λάβει καμία επίσημη ενημέρωση ότι κλείνει το ξενοδοχείο. Υπάρχουν όπως σημείωσαν από το μεσημέρι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το νέο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας. 

Με βάση λοιπόν τα όσα είπαν υπάλληλοι του ξενοδοχείου δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν κλείνει ή όχι αλλά όπως σημείωσαν οι κρατήσεις στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου -που αυτή τη στιγμή δεν λειτουργούν- αναμένεται να είναι εκ νέου διαθέσιμες για το κοινό μέσα στις επόμενες ημέρες.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: