5.5.15

"Πάγωσε" όλη η Ελλάδα...

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις φρικιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με το τραγικό τέλος της 4χρονης από την Βουλγαρία η οποία είχε...
εξαφανιστεί από την Ομόνοια προ ημερών.

Ένα τεράστιο "γιατί" επικρατεί, αφού ο ίδιος ο πατέρας του μικρού κοριτσιού την σκότωσε, τεμαχίζοντας την και στη συνέχεια την έβρασε προκειμένου να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της κόρης του. 

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η στάση της μητέρας για το εάν γνώριζε την αλήθεια για τα όσα είχαν συμβεί και εάν κάλυπτε τον άντρα της. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία αναμένονται σήμερα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο 27χρονος που τόσο καιρό υποκρινόταν ότι την ψάχνει παίζοντας θέατρο, συνελήφθη χθες και ομολόγησε ότι δολοφόνησε με έναν τόσο ανατριχιαστικό τρόπο το ίδιο του το παιδί. 

Στην ΓΑΔΑ κρατείται και η μητέρα του κοριτσιού η οποία ύστερα από ένταλμα του εισαγγελέα συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. 

Τι είπε στους αστυνομικούς ο παιδοκτόνος που τόσο καιρό έπαιζε θέατρο

"Ήταν άρρωστη δεν ξέρω τι είχε. 'Οταν ξύπνησα τη βρήκα νεκρή σε μια λίμνη αίματος στον καναπέ. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη μητέρα της και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέξω το παιδί μου. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. 'Επρεπε να κάνω κάτι" φέρεται να είπε ο 27χρονος προτού αποκαλύψει όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες.

Ο 27χρονος Σάββας κατέθεσε ότι τεμάχισε τη σορό της μικρής, τη μαγείρεψε με άλλα υλικά μαγειρέματος και στη συνέχεια έβαλε τα κομμάτια σε αλουμινόχαρτο και τα ξεφορτώθηκε σε διάφορους κάδους απορριμμάτων στην Αττική. Αιτιολόγησε, μάλιστα, την πράξη του λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε όποιος τα έβρισκε να νόμιζε ότι ήταν αποφάγια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: