18.5.15

Συνεχίζεται η αγρια κόντρα Βαρουφάκη με το «Πρώτο θέμα»...


Το «Πρώτο Θέμα» αποφάσισε, αντί να επανορθώσει τις ανακρίβειες του κυριακάτικου φύλλου του, όσον αφορά δήθεν συνεχιζόμενη συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών με την εταιρεία TEMBUSU TERMINALS, να προσθέσει νέες ανακρίβειες στη φαρέτρα του, αναφέρει νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.
Όπως ...
αναφέρει, σε σημερινή ανάρτηση/δημοσίευση παρουσιάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη ως θιασώτη και προπαγανδιστή του Bitcoin. Το γεγονός ότι ο Υπουργός Οικονομικών, από το 2012, είναι διεθνώς γνωστός ως επικριτής του Bitcoin και συστηματικά προειδοποιεί επενδυτές εναντίον της αγοράς Bitcoins, φαίνεται ότι είναι μια λεπτομέρεια που το «Πρώτο Θέμα» δεν προτίθεται να επιτρέψει να του «χαλάσει» το σκανδαλοθηρικό του ίστρο».

«Πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται για τη σχετική αρθογραφία (και τις συνεντεύξεις/ομιλίες επί του θέματος) του Γιάνη Βαρουφάκη, η ιστοσελίδα του, yanisvaroufakis.eu, παραθέτει όλες τις πληροφορίες σε υποσελίδα με τίτλο Digital Money/Economies.

Εκεί ο επισκέπτης θα βρει άρθρα, που περιέχουν την έντονη κριτική του στο Bitcoin, με τίτλους όπως: «Bitcoin: Η επικίνδυνη φαντασίωση του απολίτικου χρήματος», καθώς και την συνέντευξη του στο ABC Radio όπου αντιτίθεται στην ιδέα ότι το Bitcoin αποτελεί σοβαρό εναλλακτικό νόμισμα», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: