19.5.15

Φάτε τους πλούσιους...

SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣΗ ανάρτηση Μηλιού για ρήξη με τους δανειστές...
Μια ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα έκανε ο Γιάννης Μηλιός στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Γιάννης Μηλιός, ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που...
προτιμούν τη ρήξη με τους δανειστές, ανάρτησε ένα κείμενο με τίτλο «Οταν έχεις δύο επιλογές... διάλεξε την τρίτη» συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που είχε μήνυμα «Φάτε τους πλούσιους».

Οι συντάκτες του κειμένου, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα barikat.gr, οι συντάκτες ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και καλούν σε ρήξη με τους δανειστές.
Αναλυτικά το κείμενο:

«Κι η Αμερική μη νομίζεις πως είναι και τόσο μεγάλη. Δεν υπάρχει χώρος για μένα και για σένα, για τους όμοιούς μου και για τους όμοιούς σου, δε χωράνε μαζί πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια χώρα, δε χωράνε κλέφτες και τίμιοι άνθρωποι μαζί, ούτε η πείνα μαζί με το πάχος»
Τζον Στάινμπεκ, Τα σταφύλια της οργής

Η υφαρπαγή της νεολαίας, της εργασίας και της δημιουργίας να σταματήσει εδώ

Μια χώρα διχασμένη, βαθιά μέσα σε ένα ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο που λέγεται Μνημόνιο, που τα αποτελέσματα του είναι ακόμα ενεργά. Από τη μία, τα εκατομμύρια ανέργων, εργαζόμενων φτωχών και απελπισμένων. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτής της χώρας και φυσικά η νεολαία της. Ειδικά η νεολαία της. Από την άλλη, οι νικητές του Μνημονίου και οι πατριάρχες του ελληνικού καπιταλισμού. Όλοι μαζί, σε μια υποχρεωτική και αφύσικη συγκατοίκηση, σε μια χώρα όπου βυθίζεται στην αδικία και στην αδιανόητη εκμετάλλευση των ζωνών υποτίμησης της εργασίας και της ζωής. Δυο διαφορετικοί κόσμοι “συνυπάρχουν” στην ίδια χώρα. Μόνο ο ένας όμως ξύνει τον πάτο του βαρελιού. Μόνο εμείς...
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: