21.5.15

Όλα καλώς καμωμένα για την ΕΛ.ΑΣ. ...

 
Η απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου...
Κάλυψη στον αστυνομικό διευθυντή που αποφάσισε να ανακόψει με την τοποθέτηση κλούβας και ΜΑΤ στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, παρείχε η Ελληνική Αστυνομία:

Στην...

ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τονίζεται:

Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής Αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων. Η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια.


Θυμίζουμε ότι χθες, όταν αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων κλείνοντας το δρόμο στους διαδηλωτές, η Πρόεδρος της Βουλής, μαζί με αντιπροσωπία των εργαζομένων, πλησίασε τον υπεύθυνο αστυνομικό και ζήτησε εξηγήσεις. Ειδικότερα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε τον αστυνομικό υπεύθυνο γιατί δεν αφήνει η αστυνομία την πορεία των εργαζομένων να φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και να παραδώσει ψήφισμα και ποιανού είναι η εντολή την οποία ακολουθεί και που έρχεται σε αντίθεση με την δική της εντολή η Βουλή να είναι ανοιχτή στον κόσμο και στους διαδηλωτές ώστε να παραδίδουν ψηφίσματα διαμαρτυρίας.


Δείτε το βίντεο:





left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: