6.5.15

Ο ΟΚΑΝΑ διαψεύδει καταγγελία «ψυχιάτρου» ...

Άνι - η μητέρα
...για τους γονείς της Άννυ...
Με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός ξεκαθαρίζει ότι δεν ανήκει στο δυναμικό του η υποτιθέμενη Μαρία Καλογεροπούλου που το πρωί προέβη σε δηλώσεις στο Mega, υποστηρίζοντας ότι...
είναι  η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούσε τους γονείς της 4χρονης Άννυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ:

«Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.

Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη»

Θυμίζουμε ότι το πρωί μία γυναίκα που υποστήριξε ότι ονομάζεται Μαρία Καλογεροπούλου και πως είναι ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια και πως είχε επανειλημμένα ζητήσει να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού, ωστόσο δεν εισακούστηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η ίδια προχώρησε σε «αποκαλύψεις» σχετικά με το υποτιθέμενο ιατρικό ιστορικό του πατέρα της 4χρονης καθώς και για το εάν οι γονείς αγαπούσαν ή κακοποιούσαν το παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: