9.5.15

Παραίτηση Στουρνάρα ζητούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...

Γιάννης ΣτουρνάραςΈντονες συζητήσεις δημιουργεί από το πρωί μεταξύ βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η στάση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ειδικά μετά την αποκάλυψη της...
«Εφ. Συν.» για τις υπονομευτικές διαρροές κατά της κυβέρνησης προς συγκεκριμένα ΜΜΕ που γίνονται από το γραφείο του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι απολύτως ενδεικτικά τα όσα δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ότι ο Γιάννης Στουρνάρας είτε θα δράσει προς το συμφέρον της χώρας, είτε θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του διοικητή του κεντρικού τραπεζίτη.

«Ο κ. Στουρνάρας θα μπορούσε να δράσει ως ανεξάρτητη αρχή και να υλοποιήσει τα αναγκαία προς το συμφέρον της χώρας. Η στάση του κρίνεται και όταν δε μπορεί να το κάνει αυτό, η θέση του δεν είναι εκεί», δήλωσε με νόημα η κ. Γεροβασίλη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», μία ημέρα μετά την αναφορά του πρωθυπουργού από τη Βουλή ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος «έχει μια μεγάλη ευθύνη, να φέρει εις πέρας την ορθή και ασφαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και από αυτήν την ευθύνη θα κριθεί, τηρώντας τούτες τις κρίσιμες ώρες την εθνική γραμμή».   

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: