4.5.15

Δέσποινα Κουτσούμπα φέρε την Παναγιωταρέα τούμπα...

Στις 7 Μαΐου θα εκδικαστεί στην Ευελπίδων η αγωγή της Άννας Παναγιωταρέα κατά της Δέσποινας Κουτσούμπα, για δυο αναρτήσεις της στο Facebook που είχαν πολλά like.

Η...
Άννα Παναγιωταρέα κατηγορεί την Δέσποινα Κουτσούμπα για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου -οπότε να ξέρετε από δω και πέρα πως το Facebook είναι τύπος και να προσέχετε τι γράφετε- και ζητά να της επιδικαστεί χρηματική αποζημίωση 15 χιλιάδων ευρώ επειδή «ετρώθη ανεπανόρθωτα η τιμή της».

Μια απλή αναζήτηση στο Google θα πείσει την κυρία Παναγιωταρέα πως η τιμή της έχει τρωθεί από εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι, αν κρίνουμε από αυτά που γράφουν για το πρόσωπό της, μάλλον δεν την έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Είναι προφανής ο λόγος που η κυρία Παναγιωταρέα περνάει στην επίθεση και κάνει αγωγή στην Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η Άννα Παναγιωταρέα έχει καταλάβει επί σειρά ετών δημόσιες θέσεις, αφού, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είχε τη συμπάθεια και την προτίμηση όλων των κυβερνήσεων.

Τώρα, η Άννα Παναγιωταρέα είναι ανοιχτή. Από παντού.

Η κυρία Παναγιωταρέα πιστεύει πως η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.

Και θεωρεί πως η αγωγή στην Δέσποινα Κουτσούμπα θα στείλει μήνυμα σε όλους και θα προστατεύσει την ίδια.

Η Άννα Παναγιωταρέα διάλεξε λάθος πρόσωπο. Θα το καταλάβει πολύ σύντομα.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Άννα Παναγιωταρέα και την Δέσποινα Κουτσούμπα:

Την Άννα Παναγιωταρέα την έχουμε πληρώσει επί χρόνια όλοι μας, χωρίς την θέλησή μας, και χωρίς να έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στον τόπο. Είναι ένα σύμβολο της σάπιας Ελλάδας που χρεοκόπησε.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα αγωνίζεται για το κοινό καλό.

Πέμπτη 7 Μαΐου στην Ευελπίδων.

(Κάποια στιγμή είχα ρωτήσει έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο πώς γίνεται και η Άννα Παναγιωταρέα -την οποία θεωρώ ατάλαντη, σαχλή και ανύπαρκτη- είχε την εύνοια τόσων ανθρώπων σε τόσες διαφορετικές κυβερνήσεις. Μου το εξήγησε. Είναι πολύ πιο απλό απ” ό,τι φαντάζεστε)...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: